Over DAK Vastgoedbeheer & Verhuur

Onze missie is tweeledig: enerzijds ontzorgen we de verhuurder met alle administratieve taken, maar tegelijkertijd dragen we bij aan het woongenot van de huurder/bewoner en zorgen we voor de beste huurder-/verhuurderrelaties.

Ons verhaal

DAK Vastgoedbeheer & Verhuur zag het levenslicht in 2017, als deel van DAK Woningbeleggingen. Het doel was eenvoudig: het beheer regelen voor vastgoedinvesteerders. Maxime de Beaufort was degene die het roer in handen nam.

In de jaren die volgden, is er een vastgoedportefeuille opgebouwd met nu meer dan 100 woningen in het beheer. Deze woningen worden vakkundig beheerd door Maxime zelf. Eind 2022 vond er een belangrijke ontwikkeling plaats: Maxime en mede-eigenaar Menno namen het volledige bedrijf over. Sindsdien opereert DAK Vastgoedbeheer volledig zelfstandig. 

Naast haar rol als bedrijfsleider heeft Maxime een breed netwerk opgebouwd van aannemers en vakmensen. Dit team staat klaar om te helpen bij zowel klein onderhoud als grotere verbouwingen.

Onze doelen

De verhuurder ontzorgen en ondersteunen

Bij DAK Vastgoedbeheer & Verhuur streven we ernaar om het leven van de verhuurder zo eenvoudig mogelijk te maken. Wij begrijpen dat het beheren van onroerend goed tijd en energie kan vergen, en daarom bieden wij een complete beheerdienst aan die speciaal is ontworpen om de last van de schouders van de verhuurder te halen.

Van het vinden van betrouwbare huurders tot het regelen van onderhoud en het afhandelen van eventuele problemen – wij zorgen ervoor dat het hele proces soepel verloopt. Wij willen dat verhuurders genieten van de voordelen van hun investering zonder de stress van het dagelijks beheer. Met onze diensten kunt u erop vertrouwen dat uw eigendom in goede handen is.

Het woongenot voor de verhuurder vergroten

We zijn ons ervan bewust dat een comfortabele, veilige en goed onderhouden woonomgeving essentieel is voor de tevredenheid van de huurder. Daarom streven we ernaar om altijd adequaat onderhoud te bieden, snel te reageren op eventuele vragen en ervoor te zorgen dat alle woningen in topconditie blijven.

Een belangrijk element in deze aanpak is ons streven om altijd een goed aanspreekpunt te zijn voor onze huurders. We begrijpen dat er soms vragen of problemen kunnen ontstaan, en het is onze taak om daar zo snel en efficiënt mogelijk op te reageren.

Het gezicht van DAK Vastgoedbeheer & Verhuur

Maxime de Beaufort

Partner & vastgoedbeheer en verhuur

Meer weten?

Maak een afspraak en kom langs bij ons op kantoor!